Sådan vælger du den rette bilforhandler blandt de mange tilbud

BilforhandlerAt købe en bil, hvad end den er ny eller brugt, er en stor udskrivning, der kræver grundig overvejelse. Selvfølgelig er det vigtigt at overveje hvilket mærke og hvilken model, der passer bedst til ens behov, men når alt kommer til alt, er det vigtigste at vælge en troværdig bilforhandler, så man undgår at blive snydt. Bor du i en stor by, som fx Roskilde, Hillerød eller Helsingør, er der sandsynligvis et væld af bilforhandlere at vælge imellem, og her får du derfor tre gode råd, der kan hjælpe dig med at finde den mest kompetente bilforhandler i Hillerød, eller hvorend du bor – de samme råd gælder nemlig i hele landet.

1. Gør din research

Når du skal finde en bilforhandler, kan du starte med at surfe lidt rundt på nettet for at indsnævre kandidaterne. Af rent praktiske årsager anbefales det, at man vælger en forhandler, der ligger i ens nærområde. Du kan derfor med fordel søge på “Bilforhandler” + din lokation, altså fx “Bilforhandler Hillerød”, og se hvad der kommer frem af resultater nær dig.

Selvom skindet selvfølgelig kan bedrage, plejer en bilforhandlers hjemmeside at sige meget om virksomheden. Det du skal være opmærksom på her er, om det fremgår tydeligt hvem der står bag virksomheden, hvad de tilbyder af ydelser, samt hvilke finansierings- og forsikringsmuligheder der er, når man køber en bil.

2. Læs anmeldelser og udtalelser fra tidligere kunder

Én ting er hvad bilforhandleren skriver om sig selv, en anden er hvad tidligere kunder har at fortælle. At læse anmeldelser af den bilforhandler du har i kikkerten kan give dig en idé om kvaliteten af forhandlerens arbejde, samt hvordan de behandler deres kunder. Har bilforhandleren hovedsageligt modtaget negative anmeldelser med få eller ingen stjerner, er dette et klart tegn på, at du skal holde dig væk.

3. Besøg bilforhandleren og fornem atmosfæren

Ønsker du at finde en bilforhandler i Hillerød med en tillidsvækkende atmosfære, er det bedste du kan gøre at besøge forhandleren for at få et indtryk af stedet. Ser værkstedet og bilerne velholdte ud? Er der styr på tingene? Og får du et godt indtryk af stedets medarbejdere? En god handel kræver en god kemi mellem køber og sælger, så ofte er det først når du får præsenteret bilen af forhandleren, at du kan mærke om det føles rigtigt eller ej. Det lyder banalt, men lyt til din mavefornemmelse. Virker handlen for god til at være sand, så er den det højst sandsynligt også.

Med disse simple råd i baghovedet burde du være rustet til at finde en bilforhandler i dit område, der både er troværdig og behagelig, to ting der er utrolig vigtige, når man skal ud og investere i en ny bil.

 

Hillerød Autocenter ApS
Falkevej 20
3400
Hillerød

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *