Nummerpladeholder med navn – et godt valg

Nummerplade med navn

Nogle privatpersoner vælger at få lavet en nummerplade med navn. Modsat traditionelle nummerplader med to bogstaver og fem tal, skiller sådan en nummerplade sig ud fra mængden. Men der er også andre muligheder for at få en atypisk nummerplade. Vælger du en nummerpladeholder med navn, tilføjer du en ekstra dimension til din nummerplade – og dette er der mange fordele ved at gøre.

5 fordele ved en nummerpladeramme med navn

  1. Effektiv markedsføring

Mange virksomheder har køretøjer, der tilbagelægger mange kilometer på såvel danske som europæiske veje. Og hvorfor ikke udnytte denne tid fornuftigt? Dét er netop, hvad en nummerpladeholder med navn hjælper dig med at gøre, for med en sådan holder omkring din nummerplade udnytter du køretøjets markedsføringsmuligheder så optimalt som muligt.

  1. Opmærksomhed

Det er et fåtal af virksomheder og private, der har fået øjnene op for potentialet i nummerpladeholdere. Derfor fanger denne anderledes brug af pladsen omkring nummerpladen mange nysgerrige blikke, og det er det er netop denne nytænkning, der gør en nummerpladeholder til en effektiv måde at skabe opmærksomhed omkring dit navn.

  1. Høj reklameværdi for få penge

For virksomheder gælder det om at udbrede kendskabet til virksomhedens ydelser og produkter. Men det er dyrt at anvende traditionelle reklamestrategier, og derfor er nummerpladeholdere med navn et billigt alternativ, der trods de færre omkostninger vil nå mange mennesker i trafikken.

  1. Et udtryk for kreativitet

Når du vælger en nummerpladeholder med navn, skal du samtidig vælge, hvilken farve du ønsker, den skal være. Du kan både vælge mellem sorte og hvide holdere.

  1. Dit køretøj bliver personligt

Mange biler ligner hinanden, og forfra og bagfra kan det være vanskeligt at se forskel. Men en nummerpladeholder med navn gør dit køretøj personligt. Så kan både du og andre kende forskel.

Hvem kan få en nummerpladeholder med navn?

Mange tror, at det kun er større virksomheder, som kan få fingre i nummerpladeholdere med navn. Men sådan forholder det sig ikke. Både private og virksomheder kan nemlig vælge at udstyre deres nummerplade med en moderne nummerpladeramme og på denne måde få del i de netop omtalte fordele.

De fleste virksomheder vælger at få skrevet virksomhedens navn på nummerpladerammen – eventuelt suppleret med et slogan, hvis pladsen tillader det. Der er også mulighed for at tilføje virksomhedens logo både før og efter navnet. Privatpersoner kan vælge at få skrevet deres navn på nummerpladerammen og dermed gøre det tydeligt, og hvem der kører rundt i trafikken.
Nummerpladerammen.dk
Fabriksparken 23
2600 Glostrup
42 12 43 30

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *