Fordele ved motoroptimering

 

Alle dansk registrerede personbiler bliver indkaldt til eftersyn fire år efter registreringsåret. Disse eftersyn vil herefter foregå hver andet år, men i forbindelse med andre reparationer får bilen typisk også et eftersyn. Dette er for at sikre, at bilen fungerer korrekt – både for din og dine medtrafikanters skyld.

Med sikkerheden på plads er det muligt at tænke på andre faktorer – er bilen miljøvenlig, udnyttes motorens fulde kapacitet, og er der penge at spare på brændstoffet? Det er desværre ikke alle bilers motorer, som opfylder disse fordelagtige faktorer. Du kan dog heldigvis sikre, at din bil opfylder disse faktorer ved at få foretaget en effektiv motoroptimering, som kan spare dig tid og penge samt gavne miljøet på samme tid. 

Sådan foregår motoroptimering af din bil

Under en motoroptimering vil eksempelvis et autoriseret autoværksted i Nordsjælland foretage en grundig undersøgelse af din bils motor med henblik på at klarlægge, om der er områder, som kan forbedres. Her opdager dygtige fagfolk typisk, at din bils motor ikke udnytter sin kapacitet fuldstændig, hvilket både giver dig og miljøet konsekvenser på grund af unødvendigt forbrug af brændsel. Selve motoroptimeringen handler derfor om – som navnet antyder – at få optimeret din bil motor mest muligt. Denne optimering bringer gavnfulde fordele med sig, som du ikke bør gå glip af.

Spar tid med en hurtigere bil

Gennem motoroptimeringen kan din motor afgive flere hestekræfter end førhen, så din bil får forbedret accelerationsevne. På den måde kommer du hurtigere fra punkt A til B, når din bil lynhurtigt kan komme i fart. Dette er især gavnfuldt for personer, som for det meste kører i trafikkerede områder, hvor der ofte skal holdes for rødt, så det er hurtigere at få bilen i gang igen.

Kør længere for færre penge

Den effektive acceleration gavner også brugen af benzin. Du får nemlig et mindre brændstofsforbrug, når din motor er i stand til at udnytte benzinen bedre. Det gælder både i acceleration samt i den normale kørsel, da din bil også vil være i stand til at køre længere på literen, når motoren er blevet optimeret. Det er muligt for alle bilejere at få glæde af denne økonomiske fordel – selv tunge og benzinslugende køretøjer vil især opleve positive forandringer efter en motoroptimering.

Kør med god samvittighed

Der er ingen tvivl om, at bilkørsel ikke er gavnligt for miljøet. Du kan dog køre i din bil med bedre samvittighed, når du har fået udført en motoroptimering, som sikrer at din bil forurener så lidt som muligt. Som følge af den bedre motoreffektivitet og mindre brug af benzin er de miljømæssige fordele også en stor fortaler for, at din bil bør få en motoroptimering.

Cramersauto
Møllevangsvej 1,
3360 Liseleje
22 31 55 66

Optimer din motor

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *